Umetna stena

Za vadbo uporabljamo umetno steno v telovadnici Osnovne šole Pirniče. Stena je visokega tipa (smeri na njej pa so dolge tudi do 10 m), zato je za plezanje po njej potreben plezalni pas.

Ob torkih med 20. in 23. uro je odprta tudi za zunanje uporabnike, ki bi radi tudi v slabem vremenu utrdili in nadgradili svoje plezalne sposobnosti na enostavnejših ali bolj zahtevnih smereh. Če ste naveličani sten boulderskega tipa in bi se radi preizkusili na pravih smereh na steni visokega tipa, ste vljudno vabljeni, da se preizkusite na steni.

Sezona plezanja traja od začetka oktobra do konca aprila z izjemo šolskih počitnic (v primeru velikega zanimanja se lahko sezona tudi podaljša).

Cena enega obiska stene je 5€, cena sezonske karte pa 80€. Posamične obiske stene se poravna pri steni pri dežurnem, kjer se lahko kupi tudi sezonsko karto.

3 Komentarjev na “Umetna stena”

 • Alenka Bučer:

  Dober dan,
  sin Tilen (13 let) je plezal v Medvodah a plezalnega stolpa več ni.Imate morda kak tečaj primeren za to starost? Tilen obiskule OŠ Medvode.
  Hvala za kakršnokoli informacijo. Alenka Bučer
  E mail : alenka.bucer@gmail.com

 • kremenčkov ata:

  bela ( stena) ko sem jo barval je bila lepša

 • Hčerka stara 11 let bi rada plezala na umetni steni – počasi tudi v naravni. ALi vaš klub organizira tudi kake tedenske tečaje na steni za mlade plezalce ali ne ?
  Hvala za odgovor . LP

Odgovori

Skupne ture 2022
Vremenska napoved
Zadnji komentarji